Autori/Treneri

Trening su osmislili Sunčica Getter i Ivan Tomić

Sunčica Getter

Magistar Sunčica Getter, akreditovani (PCC) individualni i grupni profesionalni kouč, facilitator i trener sa specijalizacijom u oblasti sistemskog koučinga i razvoja liderstva.

Bavi se timskim i organizacionim razvojemu okviru institucija i kompanija širom Evrope, i u raznim oblastima kao što su filmska industrija, humanitarni sektor, mediji, finansije, tehnologija, itd. Sunčica razume dinamiku i složenost različitih organizacija – od start-upova do multi-nacionalnih kompanija, od kulturno monolitnih do multikulturalnih sredina. Neke od organizacija sa kojima je sarađivala su: Lekari bez granica, Clore Leadership Program, producentska kuća Dorothy St Pictures, Škola za društveno preduzetništvo, marketinška kompanija YouGov, Evropska komisija, Ujedinjene nacije, Volvo i Američki univerzitet u Parizu.

Predavač je na institutu CRR Global, gde obučava profesionalne koučeve, lidere, HR menadžere i psihologe veštinama sistemskog koučinga. Gostujući je predavač na MBA programu Univerziteta u Batu. Sunčica savetuje kompanije i institucije o najboljoj upotrebi i implementaciji treninga za timski i organizacioni razvoj.

Živi i radi u Londonu. 

Ivan Tomić

Ivan Tomić je profesionalni glumac sa 25 godina iskustva u pozorištu, TV i filmu. Rođen je u Kragujevcu 1972. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Fakultet dramskih umetnosti, odsek gluma je završio u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića.

Stalni je član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta. Redovno sarađuje sa Dramskim programom Radio Beograda. Radio je na Televiziji B92 kao voditelj magazina pop culture Bulevar B92. Već pet godina nastupa sa svojom stendap komedijom „Čiča Tomićeva koliba”.

Završio je NLP Business Practicioner i Influential Presentation treninge na NLP institutu u Beogradu, kao i trening Executive Coaching Practicioner na Academy of Executive Coaching sa sedištem u Velikoj Britaniji.

Oženjen je, otac dvoje dece. Radoznao je, bavi se fitnesom. Govori engleski jezik.