Kome smo pomogli

Preko 20 ciklusa, 180 polaznika, 25 godina na sceni i mnogo uspešnih priča...

uspesne price 7

Dušan Varničić

Stendap komičar

Zabavno, edukativno, otvoreno.

Naučio sam tehnike koje mi pomažu da se opustim i koncentrišem, kao i tehnike disanja.

Preporučio bih svima ovaj trening jer ne postoji šansa da barem ne nadogradite vaše znanje, ako ga već imate iz ove oblasti. Ako nemate iskustva sa javnim nastupom otvoriće vam se novi svet.

uspesne price 5

Isidira Buneta

Psiholog

Radionica je korisna, praktična, duboka.

Naučila sam dosta o sebi i o tome šta leži iza moje nelagodnosti da javno govorim. Dobila sam dosta korisnih tehnika koje smo odmah isprobali i koje su mi pomogle da se oslobodim straha. Nakon radionice osećam više samopouzdanja i danas sa lakoćom vodim svoje radionice.

Preporučila sam je prijateljima od kojih su je neki već pohađali 🙂 a preporučila bih ne samo ljudima koji imaju konkretnu potrebu da zbog posla da javno govore, već svima koji osećaju nelagodu da pričaju ispred drugih ljudi. Biće im prijatnija svakodnevna komunikacija. Jer svaka komunikacija i jeste jedan vid javnog nastupa.

uspesne price 6

Aleksandra Pantić

Head of Coordinators @FishingBooker

Zabavom protiv komfort-zone! 

Trema se pobeđuje odgovarajućom pripremom za nastup. Metode koje Ivan prenosi kroz kreativnu radionicu pomažu da eliminišete sve spoljne faktore koji onemogućavaju da vaš nastup izgleda i zvuči vrhunski. Ova radionica će vam pomoći da nastupu date svoj pečat i da iznesete ono što ste nameravali, i to uz pažnju publike koju ćete videti iz potpuno drugog ugla! Radionica je prikladna za sve od 7 do 107 – brzopleti, tremaroši, primorani na nastup – Ivan ima metod za prevazilaženje svih prepreka.

Uz divne, pametne ljude koje Ivan okuplja na svojim radionicama, i Ivanom, fenomenalnim mentorom, vreme proleti. Verujem da postoji još mnogo toga što Ivan može da podeli sa svetom, kako bi to bilo moguće, volela bih da ova radionica ubuduće dobije još pažnje.

uspesne price 2

Tatjana Popović

Certified Health Coach

Zanimljivo, dinamično, korisno.

Naučila sam da je veoma važno kakvu pripremu imamo pred javni nastup, potom kako da kontrolišemo tremu i da je obuzdamo da nas ne parališe. Uz pomoć vežbi i alata koje smo dobili od Ivana, stekla sam sigurnost u sebe kao javnog govornika, ali i mogućnost da uvidim koje greške pravim kada nastupam. To mi je omogućilo da nastavim da se razvijam i unapređujem svoje govorničke sposobnosti. 

Preporučila bih svima koji imaju tremu od javnog nastupa, a posebno onima koji se bave poslom koji podrazumeva obraćanje većem broju ljudi.

uspesne price 4

Jovana Ratkov

Slikarka

Zabavno, poučno, važno.

Naučila sam koliko je bitna pauza u govoru i da obratim pažnju na jasnoću, glasnoću i disanje dok razgovaram i da budem otvorenija. Da bi sve sa treninga imalo uticaja, potrebno je stalno ponavljati sve te vežbe kako bi prešle u naviku. To je najbitnija stvar.

Preporučujem svakome ko mi kaže da se plaši javnog nastupa.

uspesne price 1

Vedran Tomić

Ekonomista

Konciznost. Preciznost. Efikasnost. 

Naučio sam mnogo o vrstama javnog nastupa, pod tim mislim na različite načine predstavljanja svoje problematike. 

S kim god da sam pričao o javnom nastupu preporučio sam ovu radionicu, posebno zbog ličnog iskustva. 

 

uspesne price 3

Suzana Žepinić

Šef računovodstva i izveštavanja

Lepo sistematizovan i organizovan trening koji podrazumeva aktivno učešće svih prisutnih.

Na zabavan i relaksiran način stekla sam neophodne veštine i dodatno samopouzdanje za kvalitetniji javni nastup.

Uz malo vežbe i korišćenjem dobijenih praktičnih saveta nakon treninga moguće je napraviti značajan napredak u javnom nastupu.